Pardoseli trafic

Despre noi

Prin gama variata de echipamente si accesorii din portofoliu Expert Masini Unelte doreste sa raspunda cerintelor tuturor clientilor sai, carora le ofera calitate prin utilajele de prelucrare a lemnului, a metalului, a tablei si a profilelor metalice.
Expert Masini Unelte este o companie tanara, formata dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul vanzarilor de utilaje prelucrare lemn, metal si tabla.
Reprezentam pe piata din Romania marci ale unor companii renumite cum ar fi BERNARDO - PWA Handelsges mbh din Austria, WINTER MASCHINEN - WINTER HOLZTECHNIK GmbH din Germania si RHTC - RHTC B.V. din Olanda. Importam masini unelte de prelucrare lemn, metal si tabla, la cele mai bune preturi, piese originale si garantia unui produs de cea mai inalta calitate. Produsele noastre acopera o gama diversa de aplicatii iar catalogul nostru de produse cuprinde peste 5000 de repere destinate atat amatorilor cat si utilizatorilor profesionisti.
OFERTA eMasiniUnelte
Oferta noastra include o gama variata de utilaje pentru prelucrarea lemnului, si anume: masini de rindeluit si degrosat, ferastraie circulare, masini pentru frezat, masini combinate, masini de gaurit scobit si mortezat, strunguri pentru lemn, ferastraie cu panza panglica, masini pentru slefuit, masini pentru ascutit, exhaustoare, dispozitive de avans, masini pentru aplicat cant, masini pentru presat si aplicat cant, masini pentru pregatirea lemnelor de foc, bancuri de tamplarie, precum si o gama larga de accesorii si scule pentru lemn.
Oferta de masini pentru prelucrarea metalului include: masini de gaurit cu talpa magnetica, masini de gaurit, masini de gaurit si frezat, strunguri pentru metal, fierastraie pentru metal si masini de slefuit, precum si numeroase accesorii si scule pentru prelucrarea metalului.
In ceea ce priveste prelucrarea tablei si a profielor metalice, oferta noastra este foarte variata cuprinzand: dispozitive de crestat tevi, masini pentru decupat, masini pentru indoirea profilelor, masini pentru indoit tevi, masini pentru refulat si indreptat metal, roti englezesti, ghilotine (manuale, motorizate si hidraulice) masini universale pentru roluire, abkant si ghilotina, prese pentru indoit tabla

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Expert Masini Unelte SRL SRL

RO 33150888

Distribuitor

Alistar Vasile

str. Podgoriei, nr. 2B, Uricani, jud. Iasi

0734354828

http://emasiniunelte.ro/